Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


torstai 7. elokuuta 2008

Ryhdy Sukariksi

Oletko ajatellut ryhtyä tukemaan politiikkaa rahallisesti. Minä olen. Olen koko ikäni ollut Kokoomuksen miehiä ja jatkossakin ääneni menee tälle hienolle ja isänmaalliselle puolueelle. Puolueen päälinjat ovat yhteneväisiä omieni kanssa, mutta joiltakin osin haluaisin kärkevämpää kannanottoa.

Hyvänä esimerkkinä on kritiikitön maahanmuutto, johon puolue ei juurikaan ota kantaa, vaan noudattelee muiden isojen puolueiden kaltaista konsensusta, eikä uskalla edes sanoa ääneen lausetta "maahanmuuttajien tekemät rikokset". Lisäksi monet, kulttuurien kohtaamisesta aiheutuvat ongelmat lakaistaan täysin maton alle. Esimerkkejä olisi toki lisääkin, mutta palataan varsinaiseen aiheeseen. Politiikan rahalliseen tukemiseen.

Minä aion tukea rahallisesti puoluetta ja ehdokasta kotikonnuillani, joka tuo em. ongelmia voimakkaasti esille puheenvuoroissaan. Olen jo puolueen ja henkilön valinnut. Ääneni menee kuitenkin kokoomukselle. En pidä puoluetta suurena uhkana kokoomukselle, sitä vastoin kritiikitöntä maahanmuuttoa pidän suurena uhkana kaikille puolueille ja suomenkansalle. Pidän tukeani saavaa, kokoomuslaisten julkituomattomien ajatuksien, esilletuojana.

Kokoomuksen rahatilanne on hyvä laajan verkoston ansiosta, mutta pienemmän isänmaallisen puolueen rahavarat, saatikka ehdokkaiden, ovat kortilla. Siksi tulen tukemaan ja myös etsimään muita tukijoita. Haluan että tämän kaltaiset henkilöt saavat enemmän ääniä ja vaikutusvaltaa, niin kotikaupunkien valtuustoissa, kuin eduskunnassakin. Se on koko kansan etu.

Sinäkin voit ystäviesi kanssa toimia samoin. Voitte valita puolueenne ja ehdokkaanne vapaasti, tukea niitä, jotta Teille tärkeät asiat, joita omapuolueenne ei aja, saisi riittävästi kannatusta.

Näin olet vaikuttamassa kahdella rintamalla, asioissa mitkä ovat mielestäsi tärkeitä. Takaamalla arvojesi edunvalvonnan laajasti, saat helpommin mieleisesi suomen.

Ei kommentteja: