Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


lauantai 2. tammikuuta 2010

Tanja kieltää totuuden.

Jaahas, ei tullut yllätyksenä Tanja Karpelan vuodatus, että väkivalta ei ole maahanmuuttajien ongelma. Se on kuulemma miesten ongelma, ja siten ymmärtääkseni myös maahanmuuttajien ongelma. Naiset ovat kuulemma päässeet irti sukupuolensa kahleista (mitä ne ovat) miehiä paremmin. Miehet ovat hänen mukaansa asiassa lähes satavuotta heitä jäljessä.

" Miehisessä ihannekuvassa mies edelleen ottaa ja jättää, mies on elättäjä ja perheen pää. Kun näin ei tosielämässä käy, on miehen kunnia ja naisen henki vaarassa." Karpela kirjoittaa.

Karpela ei ole ottanut huomioon virallisia tilastoja, missä vääjäämättömästi voidaan osoittaa päinvastaista, eli väkivalta on todellakin maahanmuuttajien ongelma ja siten myös suomalaisten ongelma. Jos suomalainen mies on kahleistaan(?) vapautumisessa lähes satavuotta naisia jäljessä, niin mm. muslimimiehet ovat sitten lähes tuhatvuotta jäljessä.

Suomalainen mies on vapautunut sairaan kunnian ja rajoittavan uskonnon kahleista jo aikoja sitten. Muslimimiehiä ohjaa vielä muinaiset käsitykset miehen kunniasta ja uskonto velvoittaa näin tekemään.

Jännittävää miten Tanja Mikälie Huomenna Karpela saa maahanmuuttajien rikokset käännettyä miesten yleisiksi ongelmiksi. Eikö maahanmuuttajien väkivaltarikoksia, jotka kohdistuvat naisiin, lapsiin, ym muihin ryhmiin, voi vain käsitellä maahanmuuttajien väkivaltarikoksina. Ei, voi vaan ne pitää upottaa isompaan kuvaan ja sitä kun oikein kaukaa ja oikealla ideologialla tarkastelee, sitä ei edes huomaa. Näin ollen avaruudesta katsellessa voitaisiin päätellä, ettei maapallolla tapahdu ollenkaan väkivaltarikoksia, kun niitä ei näe.

Nyt Tanja huutelee jäähyaitiosta ettei se ollut maali, vaikka maalikamerat, tuomarit, pelaajat ja katsojat sen aukottomasti todistavat. Tanja kieltää sen, koska tulos ei ollut halutunlainen. Sellon maahanmuuttaja teki nyt viisi "maalia" ja Tanjan on se hyväksyttävä. Nämä "maalit" menevät nyt niihin tilastoihin, jotka Tanja kieltää ulostulollaan.

Se joka pystyy osoittamaan, että väkimääräänsä suhteutettuna maahanmuuttajat eivät tekisi huikeasti enemmän väkivaltarikoksia, kuin suomalaiset, pystyy osoittamaan myös painovoimateorian vääräksi. Tanja on lähellä tätä.

Tanja ja muut totuuden kieltäjät, seisovat selkä ovea vasten, joka natisten pyrkii avautumaan ja tuomaan totuuden esille. Nämä "totuuden vartijat" eivät pysty ovea enää kauaa pitämään kiinni. Tietoa valuu koko ajan enemmän ja enemmän oven rakosesta, kunnes kaikki totuus on valunut ulos, tehden nämä "totuuden vartijat" tarpeettomiksi, yhtä tarpeettomiksi kuin he nytkin ovat.

He heikentävät nyt tieten tahtoen yhteiskuntaamme, mutta sen vahvistamisen aika on kohta edessä, kun olemme heistä päässeet seuraavissa vaaleissa eroon. Sinä olet silloin äänelläsi pelinrakentaja!

Ei kommentteja: