Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


torstai 31. joulukuuta 2009

Kristalliyö lähestyy!

Maahanmuuttajien ja hallituksen rikokset ovat ylittäneet kansalaisten sietokyvyn. Media vaikenee yleisesti mm. virallisista rikostilastoista, joissa selkeästi osoitetaan maahanmuuttorikollisuuden keskittyminen määrättyihin maahanmuuttajaryhmiin. Kansalaiset tuntevat nämä rikokset nahoissaan.

En olisi koskaan kuvitellut, että aikoinaan saksassa tapahtunut "Kristalliyö" toistuisi suomessa. Se on varmaa, että tämä surullinen "The night of broken glass" on edessä, koska kansaa kuritetaan ulkoa tuodulla väkivallalla. Tällä kertaa siinä on kohteena juutalaisia vihaavat muslimit. Itse asiassa demokratiaa, sananvapautta, naistenoikeuksia ja muita ihmisoikeuksia polkevat muslimit.

On surullista ja täysin epätoivottavaa, että näin tulisi käymään, mutta hallituksen toimet ovat tuoneet kauhun takapihoillemme. Sinne missä uskoimme lastemme saavan elää rauhassa leikkien ja varttuen, kohti tasapainoista aikuisuutta. Nyt heidät pakotetaan valmistautumaan puolustamaan itseään, niin kotona, kaduilla, kuin kouluissakin.

Rauhallinen ja vakaa suomi on ajettu tilaan, missä on pakko puolustautua.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi haluat hajottaa Suomen juutalaisten kauppojen ikkunat? Mitä pahaa Suomen juutalaiset ovat sinulle tehneet?