Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


perjantai 11. joulukuuta 2009

Demokraattinen genitaalijumppa.

Demokratia on yleensä hyvä asia, mutta joskus se on sietämättömän tuskallista ja tuomittavaa. Vaaleissa demokratia on hieno asia ja silloin edes pyritään jäljittelemään demokratiaa. Useimmiten kuitenkin, tarkoitukseen sopivalla vaalitavalla pyritään estämään äänestäjien varsinainen tahto. Kansanäänestystä jopa kaihdetaan, koska silloin kansantahto tulee esille ja se saattaa "arvaamattomasti" olla erillainen, kuin "demokratian vaalijoiden" tahto.

Kuitenkin maissa, missä demokratiaa ei koskaan ole ollut, asuu paljon ihmisiä, jotka haluavat tulla tänne suomeen toteuttamaan pienimuotoista demokratiaa. Useimmiten nämä pienimuotoisen demokratian vaalijat ovat miespuolisia ja täysin kykenemättömiä perinteiseen demokratiaan.

Demokratiahan on vähemmistön taipumista enemmistön tahtoon. Jos enemmistö päättää, otat vaikka peräruiskeen vapaaehtoisella pakolla. Onneksi suomessa ei kuitenkaan demokratiaa toteuteta tällä tasolla, ....yleensä?

Päättäjämme ovat kuitenkin halunneet tuoda maahamme pienimuotoisen demokratian edustajia, jotka toteuttavat pienemmissä ryhmissä em. kaltaista demokratiaa.
Demokratiassa tehdään joskus enemmistön päätöksellä päätöksiä, jotka saattavat kirpaista vähemmistöön joutunutta, niin toimitaan tuontitavarana tuotujen pienimuotoisen demokratian kannatajienkin parissa.

Ryhmä pienimuotoisen demokratian kannattajia päättää yhteisestä halustaan rakastella. Useimmiten em. ryhmän jäsenet eivät, varsinkaan suomeen päästyään, enää halua rakastella keskenään, vaan rakkauden kohteeksi valitaan joku toinen ihminen, useimmiten nainen. Enemmistön päätös on kuin veronmaksu, se hyväksytään yleisesti, mutta pieni vähemmistö pitää sitä kohtuuttomana, jopa vääränä. Rakastelun kohteeksi joutunut ihminen, useimmiten nainen on em. ryhmän demokraattisella päätöksellä joutunut verolle"pantavaksi".

Vähemmistöön joutunut henkilö tuntee kärsivänsä tästä päätöksestä, mutta demokraattinen painostus pakottaa hänet demokraattiseen genitaalijumppaan, jota toisellakin nimellä kutsutaan.

Koska päätös ja toteutus on tehty pienimuotoisella demokratialla, ei suomen oikeuslaitoskaan sitä kovalla kädellä tuomitse, ja jos tuomitseekin, niin eräät intressiryhmät nousevat takajaloilleen, yrittäen keksiä lieventäviä asianhaaroja ja puolustuksia pienimuotoisen demokratian edustajille. Vähemmistöön joutunut "kohderakasteltu" pyritään syyllistämään ja häntä puolustavat leimataan kulttuureja ymmärtämättömiksi sekä hyvin suvaitsemattomiksi. Jopa "peräkammarinpoika" leimakirvestä käytetään häikäilemättömästi arvostelijoita kohtaan.

Varomaton arvostelu saattaa johtaa, jopa oikeuslaitoksen valjastamiseen, pienimuotoisen demokratian edustajien puolustamiseen. Vähemmistöön ja tulevaan vähemmistöön kuuluvat jäävät nuolemaan haavojaan.

Ei kommentteja: