Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Minkälainen olet rakastelijana?

Tässä pieni kevennys vakavien asioiden keskellä.

Suomalaistenkin elämään kuuluu maailman kaunein asia, eli rakastelu. Siksi teenkin pienen kyselyn minkälainen olet rakastajana.

A. Olen suorituskyvyltäni kuin esijännitettyä jousiterästä, joka odottaa toimintaan räjähtämistä. Tyydytän takuuvarmasti kaikki kumppanit ja monta kertaa peräkkäin. Jos rakkauden töistäni kirjoitettaisiin kirja, niin puhelinluettelon paksuinen kirja riittäisi juuri ja juuri esipuheeksi. Kumpanit sanovat, etteivät ole koskaan kokeneet mitään niin ihanaa. Jos heiltä ei ole nautinnosta mennyt taju, niin polvillaan kiitosta sopertavat. En kuitenkaan rehentele kyvyilläni.

B. Rakasteluni on vauhdikasta kuin koskenlasku tyynellä Näsijärvellä. Olen makuukammarissa yhtä jännittävä, kuin veroilmoituksen tyhjäksi jätetty lisätietoja osio.

C. Olen mielestäni, kuin vaihtoehto A:n härkä. Kumppanit ovat kuitenkin toistamieltä ja pitävät vaihtoehto B:tä paremmin kuvaavana. Jostain syystä en retostele kyvyilläni.

D. Olen intellektuelli romantikko ja johdatan älykkäällä puheellani kumppanin hyppäämään kanssani intohimon kielekkeeltä viettien virtaan, joka vastuttamattomasti johdattaa meidät kohti Viagranputousta, josta toisiimme kietoutuen putoamme hekuman tyrskyävään kitaan. Pettymys on suuri fyysisen osion alkaessa. Yritän kuitenkin selitellä ja vedota älyn kaiken ylittävän voimaan, joka meidät vastustamattomasti ajoi yhteen.

E. Panen vastaan. Saunavuorosta johtuen se jää kuitenkin yhteen kertaan viikossa. Portnoin tauti kirjan innoittamana käytän myös raakaa maksaa ja omenaan koverrettua reikää. Vaadin myös kumppaniltani normaalia ja tervettä suhtautumista seksiin.

F. En ole vielä varsinaisesti rakastellut, mutta opetuslehdistä ja videoista olen opiskellut. Tiedän miten oikeasti toimitaan ja kuinka tyylikkäältä näyttää kun kameranpuoleinen käsi laitetaan omalle lanteelle ja toinen käsi tytön/pojan ristiselälle ja painetaan niin perkeleesti.

G. En rakastele. Se on sairasta, likaista ja kuvottavaa. (Oikeasti panisin kuin villikani, mutta en ole löytänyt yhtään kumppania.)En myöskään runkkaa, no en varmasti.

H. Synkkä salaisuus. Minun rakasteluni on oma asiani, enkä kehtaa kertoa siitä edes nimimerkin piilosta. Niin paljon hävettää, ja syystäkin.

I. Muu vaihtoehto. Tuskin muita vaihtoehtoja löytyy mutta tapana on kyselyissä tällainen laittaa.

Ei kommentteja: