Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


lauantai 24. marraskuuta 2007

Kansa on vaihdettava?

Maahanmuuton vastainen kampanjointi on aloitettava!

Niin, tässä multikulti hössötyksessähän on käännetty päinvastoin perinne sanonta "meidän lapset ja naapurin kakarat". Omat kansalaiset ovat aina niitä "kakaroita" ja afrikan rikastuttajat "lapsia".
Toisaalta "lapsia" on kuvaava termi, estottomasti, väkivaltaisesti ja rasistisesti käyttäytyviä afrikkalaisia kohtaa.

Tässä kohtaa on sanottava, koska joillain ihmisillä naamaa alkaa punoittamaan em. "julkeasta" väittämästä. Viranomaisten tilastoista, eri maissa, voidaan todeta näiden ryhmien paljon suurempi osallistumisprosentti, raiskauksiin, väkivaltaisiin ryöstöihin, ym.
Se on pelkkää tilastotiedettä ja matematiikkaa, ilman tunnekuohuja. Se on sitä kaunistelematonta totuutta mitä, jotkut ihmiset pyrkivät peittämään kaikin keinoin.

Tavallinen kansa tietää asian, vaikka ei koskaan olisi lukenut yhtään näistä tilastoista.
Päättäjien mielestä varmaankin kansa on vaihdettava, kuten hollannissa on vasemmiston toimesta lähes tehtykin. Eli annettiin nopeutetulla käsittelyllä äänioikeus lähes kaikille maahanmuuttajille, jotta vasemmiston kannatus säilyisi.

Palataan asiaan. Lapsikin käyttäytyy, joskus julmasti ja ajattelemattomasti. Lapsella on kuitenkin vanhemmat, jotka palauttavat kiukuttelevan lapsen, aika ajoin, ruotuun. Afrikkalaisilla, kuten somaleilla, ei ole ketään nuhtelijaa "virallisen suomen puolesta".
Afrikassa aina ollutta, ja nykyistä orjuutta vastaan kun vertaillaan lyhyttä siirtomaavallan kautta, niin valkoisten siirtomaaherrojen orjuutus on ollut "partiopoikien istuskelua leirinuotiolla" verrattuna afrikkalaisten menneeseen ja nykyiseen orja kulttuuriin.

Euroopassa tapahtuva "rasismi" taas on normaali vastareaktio ja verrattuna afrikkalaiseen äärimmäisen väkivaltaiseen ja alistavaan rasismiin, se on kuin välitunnilla tapahtuvaa kiusaamista, johon jokainen meistä on syylistynyt ja uhriksi joutunut.
Sokea kuin lepakko, ei ole kyllin kuvaava sanonta kuvaamaan sitä totuudenkieltämistä, mitä maahanmuuttajien rahtaamista puolustava porukka ajaa.
Ei ole vaikea ennustaa, että peli kovenee ja suomalaiset panevat kovan kovaa vastaan, ensin äänestäjät, äänestämiskäyttäytymisellään. Jos sekään ei auta, syntyperältään suomalaiset, britit, saksalaiset, ranskalaiset turvautuvat väkivaltaan afrikkalaisia ja islamisti taustaisia maahanmuuttajia kohtaan.

Tulee se aika jolloin on oikeasti valittava puolensa. Tällä hetkellä suomessa on paljon päättäjiä jotka eivät kuuntele kansan mielipidettä, vaan toimivat rikollisesti.
Jos yritysjohtaja toimisi kuten nämä päättäjät, jotka eivät seuraa "markkinoita", tai ostaisivat varastoon arvotonta tavaraa, olisi välittömästi irtisanottu, yrityksen hallituksen toimesta.

Kansalainen toimi! Valista kanssaihmisiä tästä uhkasta. Turvaa lastesi suomi. Äänestä siten että se palvelee suomalaisten turvallisuutta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on helvetin hyvä lause:
"..ostaisivat varastoon arvotonta tavaraa..."

Jatka samaan malliin!