Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


lauantai 24. marraskuuta 2007

Varokaa rasismia!

Nyt on pakko puuttua peliin. Somalien parjaaminen on ylittänyt kipukynnykseni ja on aika kertoa rasisteille faktoja, näistä iloisista maahanmuuttajista.

Ensinnäkin, syytteet että somalit syyllistyisivät suomalaisia enemmän rikoksiin ovat täysin tuulesta temmattuja ja tilastotietoja on tarkoitushakuisesti vääristelty. Totuushan on että somalimiesten rikollisuusprosentti on jo vuosia pysynyt alle sadan (100) prosentin, tästä huolimatta on yleistetty ja tehty heistä kaikista rikollisia.

On myös erheellisesti haluttu pitää yllä mielikuvaa että, kulttuuriperustein tehdyt genitaalikirurgiset toimenpiteet naisille, olisivat jotenkin naista alentavia tai jopa vaarallisia. Somali naisten keskuudessa vallitsee yhteinen hyväksyntä näille toimenpiteille ja naiset ovat saaneet myös somalien miesväestön hyväksymään toimenpiteet varauksetta. Aikamoinen saavutus naisilta, joita pidetään "alistettuina".

Yliolkainen suhtautuminen kantaväestöön on myös kestämätön väite. Se iloinen puheensorina, mitä maahanmuuttaja miehet tuovat mm. kirjastojen lukusaleihin, asemien ja kauppakeskuksien käytäville on selkeä osoitus siitä että he ovat täällä sopeutuakseen kulttuuriimme ja lisätäkseen viihtyvyyttämme, täällä alavireisessä suomessa.

Onneksi osa suomalaisista esim. nuoret tytöt suhtautuvat ennakkoluulottomasti, näihin herrasmiehiin. Jopa yön pimeinä tunteina, nämä neidot, hedelmällisine kupeineen, leikillisesti vastustellen osallistuvat kulttuurirajat ylittävään ilakointiin, kaupunkien puistoissa ja alikulkutunneleissa.
Somalimiehet yrittävät kömpelöllä tavallaan osoittaa hellyyttä pohjolan neidoille, joskus jopa toisiaan kannustaen. Parhaassa tapauksessa he luovuttavat ylpeän soturikansan siemenen, köyhtyneeseen suomalaiseen geenipooliin.

Pyyteettömyydessään he kuitenkin ovat ylitse muiden. He eivät halua viedä työpaikkaa suomalaiselta mieheltä. He eivät halua rikkoa suomalaista työnteon kulttuuria, vaan pitäytyvät omassa vaatimattomassa kulttuurissaan ja elävät niukasti ja säästeliäästi. Vain pieni osa, alle 100%, tukeutuu yhteiskunnan tukitoimiin ja siitäkin he osan lähettävät oman kotimaansa jälleenrakentamiseen. Moniko suomalainen ulkomailla asuva lähettää suomeen rahaa, tuskin monikaan.

Tässä vähän pohdittavaa ihmisille joilla on nurja ja väärä kuva maahanmuuttajista. Eritoten osoitan tämän Jussi Halla-aho nimiselle henkilölle, joka sivuillaan http://www.halla-aho.com/scripta/ pyrkii törkeästi totuuksia kertomalla, vaikuttamaan suomalaisten mielipiteisiin, koskien aihetta.

Boikotoikaa hänen sivujaan, sillä näytölle ilmestyvät totuudet, järkyttävät pahasti mm. vähemmistövaltuutettu Puumalaisen mieltä. Sivuilla oleva teksti saattaa, myös muuttaa äänestämiskäyttäytymistänne, suuntaan joka ei miellytä kaikkia päättäjiä.

Ole valppaana? Rasismi vaanii kaikkialla.

Ei kommentteja: