Pieniä tarinoita asioista, jotka ovat piikkejä isänmaan lihassa.


lauantai 24. marraskuuta 2007

Paten rotujulistus

Rakasta rotuasi ja varjele sitä sekoittumasta muihin rotuihin. Olit sitten minkä rotuinen tahansa.

Tuhotut talot voidaan jälleenrakentaa, hajonneet yhteiskuntajärjestelmät voidaan korjata mutta kadonnutta rotua ei voi koskaan palauttaa.

Pitäkää rotunne elossa ja siten säilyttäkää luonnollinen monikulttuurisuus.

Pidä huoli maastasi sekä kansastasi ja anna myös muiden pitää huolta omasta maastaan ja kansastaan, sillä kukaan muu ei tee sitä puolestasi.

Anna vieraallesi mitä hän kohtuudella tarvitsee ja itse vieraana ollessasi pitäydy kohtuudessa sekä ymmärrä asemasi. Kiitä saamastasi ja pyri tekemään vastapalvelus.

Ole hyvä hyville, suvaitsevainen suvaitsevaisille ja oikeudenmukainen niille, jotka oikeutta kunnioittavat.

Ole armoton vihollisellesi, sillä hän pyrkii ottamaan sen mikä sinulle, perheellesi ja kansallesi kuuluu. Älä anna myönnytystä, ellei se johda yksiselitteiseen ratkaisuun, jossa sinä olet edunsaaja.

Tulkoon vihollinen sisältä tai ulkoa, älä anna sille elinmahdollisuutta kasvaa, verkostoitua tai muuten kerätä voimiaan.

Näillä ohjeilla, kuulut mihin rotuun tai kansaan tahansa, pystyt selviämään kunnialla elämäsi loppuun saakka. Kerro viesti myös lapsillesi, jotta perinne jatkuu, sekä monirotuinen maailmaa jatkaa taivallustaan, vailla pelkoa yksirodullistamiselta, jota monikulttuuriksi myös virheellisesti kutsutaan. Vain monta rotua voi olla monta kulttuuria.

Ei kommentteja: